2 Temmuz 2009 Perşembe

KÜRTLERİ ALLAH(cc) HELAK ETTİ.



Başlığı okuyunca şaşırdınız değil mi? Şaşırmakta haklısınız, çünkü daha önce bunu duymamıştınız,okumamıştınız da. Ben de duymamıştım.Bir şeyin olup olmadığını ancak başkası söylerse ya da yazarsa öğreniyoruz. Başlıkta belirttiğim sonuca hangi sebeplerden geldiğimi açıklayacağım:
Hangi Kürt (kardeşimiz)e sorarsanız sorun; tarihlerinin 7000 yıllık olduğunu urartu, med, vb mezepotomya uygarlıklarının nerdeyse hepsinin kurucularının kürtler olduğunu söyler. Hatta daha da ileri gidip Türk oldukları antropolokların ve tarihçilerin uzlaştığı bir konu olan SÜMERLERin ve BABİLLİLERin bile kürt oluğunu söylerler.Buraya kadar birşey anlamadınız ;asıl konu burda:

Nuhun Tufanını az ya da çok hepimiz biliyoruz. Kısaca anlatmak gerekirse: Nuh(as)peygamberin bütün uyarılarına rağmen bozgunculuk,azgınlık ve sapkınlığına devam eden kavmin (dikkat!) İNKARCILARI bölgeyi kaplayan sular içinde boğuldu. Hepimiz bütün dünyanın sular altında kaldığını bilsek de sadece mezopotomya bölgesinin sular altında kaldığını hem Kur'an ı kerimden hem de arkeolojik delillerden öğreniyoruz. "Onu yalanladılar. Biz de onu ve gemide onunla birlikte olanları kurtardık, ayetlerimizi yalan sayanları da suda-boğduk. Çünkü onlar kör bir kavimdi." (A'raf Suresi, 64) Hatta karadenizin dicle ve fırat nehirlerinin Nuh tufanında oluştuğu söylenir.


Peki helak olan kavim kimlerdi? Tabii ki KÜRTLER. Çünkü kürtler kendilerinin iddia ettiğine göre o tarih aralığında tufanın olduğu coğrafyada mutlu mesut yaşıyorlarmış.Ana konusu tufan olan gılgamış destanını bile kendi destanı sayan kürtlerin bu iddiayı reddetmeleri aslında soyunu reddetmek olur(doğrusu da budur). Tufanda Yüce Allah(cc) ın yok ettiği kürtler şimdi nasıl oldu da aynı bölgeden türediler ve işin kötü tarafı hala bozgunculuk ve azgınlıklarına devam etmektedirler? Çünkü bugünkü kürtler Fars kökenli olup ermeni ve TÜRK kırması aşiretlerdir. Eğer böyle olmasaydı; kürtlerin dediği gibi 7000(yedibin) yıllık tarihleri olsaydı bugünkü nüfusları toplamı 25-30 milyon değil 300 milyon olurdu(en az). Tarihteki iran dan(fars) bugün 50-60 milyon kişinin kalmış olması da bu bölünmüşlüğü(ermeni ve kürtler) izah eder.
Sonuçta kafanızda kalan soru şu olmalı:bugünde sapkınlık,bzgunculu,hıyanet,azınlık içinde olan kürtler ne olacak. Elbetteki Allah(cc)ın izniyle yüce TÜRK MİLLETİ hainleri yok edecektir.

"Böylece onu ve onunla birlikte olanları Katımızdan bir rahmet ile kurtardık. Ayetlerimizi yalan sayarak inanmamış olanların da kökünü kuruttuk. (A'raf Suresi, 72)"
bu yazıyı herkeze postala ki şanını bilsin.

Hiç yorum yok: