18 Temmuz 2009 Cumartesi

Bu Devlet Bizim mi?


Çakal Öcalan: 'Yol haritasını 15 Ağustos'a yetiştireceğim'
İmralı'da ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezasını çeken bölücübaşı Abdullah Öcalan, 15 Ağustos'a kadar ‘yol haritası' hazırlayacağını söylerken, “Tarihi günler yaşıyoruz. 1-1.5 ay sonra süreç değişebilir” dedi.
Yukarıdaki haber PKK itlerinin web sitesinde yayınlanır yayınlanmaz ulusal(!) medyanın nerdeyse hepsinde birinci haber olarak servis edildi. Bu köpeğin nerdeyse her sözü avukatları vasıtası ile malum medyaya sevis ediliyor, onlarda zevkle yayınlıyor. Engel olan yok:çünkü devletin milli politikası olmadığı gibi terör konusunda da politikası yok. Baş köpek demeçlerini rahatlıkla veriyor, her sözü gerekli yerde yankı buluyor, sanki devlet başkanı gibi ilgi ve alaka görüyor. İmralıda resmi konutu gibi; GÜVENLİ, RAHAT, SAĞLIKLI. Dışarda olsa şimdi leşi elimizdeydi.
Terörist başını muhatap almam diyen Türkiye devletine bu iti birileri muhatap yapmak için gayret gösteriyor. Önceki hain amaçlarında olduğu gibi bunda da kutsal ittifaklar yardımı ile sona doğru geliniyor. Köpeğin laf sızdırmalarının medyada hatta siyasi kademede bu denli iltifata ve dikkate mashar olması bu gayretin götergeleri. Bu sıralarda hain medyadaki haberlere bakılırsa apo denen süzme 3-5 sene tahliye edilecekmiş. Salıverilirse çokda şaşırmayın. Milletvekili bile olur. Şuan mecliste olan hainlerden ne eksiği yok fazlası var: İçerdekiler sadece avukatlığını ya da yardakçılığını yapıyor, apo denen köpek ise hainlerin orjinali.
Türk Devleti işgal altında. Her türlü hadsizlik ve hainlik çok uzak değil. Şimdi şu soruyu kendinize sorun ve cevaplayın: BU DEVLET BİZİM TÜRK DELETİ Mİ?

Hiç yorum yok: