8 Ocak 2011 Cumartesi

SAİDİ NURSİ KAHRAMAN MI ? VATAN HAİNİ KORKAK MI ?







iki resim arasındaki benzerlik(i)leri bulabildiniz mi? Siz arayadurun biz asıl konumuzu açıklayalım:




Fettullah Gülenin ve din ile kandırılmış yandaşlarının tarifiyle saidi nursi, kendi tanımlaması ile saidi kürdi hain mi yoksa kahraman mı ?


Açıklamaya geçemeden önce cevabını verelim: Doğru cevap korkak, satılmış, takiyyeci vatan haininin ta kendisi.


Son Hür Adam!!!! filmi ile yeri sağlamlaştırılmak istenen imajıyla numunesi oluşturulan adı geçen hain 15-20 yıl gibi uzun bir süredir Atatürk e kafa tutan kahraman olarak konumlandırılıyor. Bu durum medya , yazılı basın ve bir çok milli ve milletlarası düzeyde sahte yayınlarla desdekleniyor. Yaşadığı çağda Atatürk e ve Türklere sahte sadakatını defalarca dile getirmiş olması onu asılmaktan kurtardığı gibi önümüze kahraman olarak servis edilmesine de olanak sağladı.




Bir taraftan Atatürk'e İslam aleminin Kahramanı, Türklere islamın en muazzam ordusu diyen diğer taraftan Atatürk 'e deccal diyecek kadar haddini aşan bu alçağın asıl amacı amellerinde gizlidir. Bugün Kastamonuda Konya da Isparta da kürtçe öğretilmiş ve kürtleştirlmiş Tür obaları bu hainin eseridir. Bilmem kaç yıldır ikamet yeri olmadığı için mecburen yaptığı kütüphane bekçilği dışında hicbir öğretimi bilgisi olmayan bu saf cahilin bugün Türkler e dini öğreten eren gibi gösterilmesi hainliğin en önemli adımlarındandır. Yaptıklarıyla ve düşnceleri ile açıkça hainlik bozunculuğun tüm örneklerini vermiş olan bu haine Fetullah ve yandaşları sahip çıkmasaydı, bilgin sıfatını zorla ekleme yapmasalardı bugün adı bile geçmezdi; bu cahilin.


Fetullah dışındaki tüm nurcu cemaatlerin zaten açıkça Türk düşmanlığı yapması bu hainin asıl amacını göstermesi için yeterlidir. Fetullahcıların fotoğraftaki çocuk remine bürünerek Türk milletinin yetim evlatlarını kandırarak paralarını zorla ve hile ile aldıkları paralar ile açtığı Türk!! okullarının en fazla Kuzey Irak diye adlandırılan ırakta bulunması (yaklaşık25 okul) bu amaca yönelik değilde nedir!


Türk milleti artık uyanmalıdır




Gerçek çapulcu fotoğrafları gizlenerek; kahramanlığa uygun olacak tasarım fotoğrafları kullanılan hainin eder değerini Yüce Türk milleti verecektir.


Korkağın gerçek resmi budur!


3 yorum:

Adsız dedi ki...

burada sadece kendi yorumunu yazmışsın . birçok yerde senin görüşünde olan veya zıttı olan yazılar var fakat bunu belli kanıt ve temellere dayandırmadan inandırıcı gelmiyor.

Adsız dedi ki...

sen etmişin bi kabahat "said" demişin
ÜSTADA,
Hür adam filmini de izlemişin Duymadın mı? ALLAH'IN EMİRLERİNE KARŞI GELEN PADİŞAHDA OLsA HAYDUTTUR....

Adsız dedi ki...

evet ALLAH2a şirk koşan nedir onun talebesi aynı hainliği paylaşan biride hıristiyanlarla amentu birliği ediyo hıristiyanlar peygamberimizi kabul etmiyor ALLAH'ın birliğine inanmıyor nasıl amentümüz bir o anca kendisini bağlar filimler üzerinden yorum yaparsak satılmış imamlarıda gördük gerçek resimlere bakarsak ne kadar korkak biri olduğunu görürüz